PRIETENIE

Cine spune ca nu pot fi prieteni cateii cu pisicile??! Uite ca nu e chiar asa mare dusmania, mai ales cand relatia de prietenie este initiata de catelul " Castana", un maidanez care s-a aciuat la mine la munca acum vreo 4 ani. Cand a venit era un puiut de 3-4 luni, urat foc, slab, jigarit si cu o blana castanie urata ca naiba. Si daca tot a venit, aici a ramas, a crescut si s-a transformat intr-o frumusete de caine, cu un caracter de exceptie. Ei bine, acest caine a crescut si educat cei 4 pui pe care lupoaica nesimtita i-a abandonat la 3 saptamani de nu stiau bietii de ei nici sa manance, daramite sa se descurce cu celelate treburi catelesti. Dar Castana, desi nici macar "tata" nu era, i-a adoptat si i-a invatat tot ce trebuie sa stie niste catei tineri, i-a spalat, a dormit cu ei cand le era frig, i-a invatat sa se joace si sa fie prieteni cu oamenii si celelalte animale.
Acum, daca nu mai sunt cateii care au plecat la alti stapani, se ocupa de motanul (tot aciuat si el) cu care dormea impreuna in cusca asta iarna cand era zapada cat casa! Acum il incalzeste la soare!


PIXELI...ciufuliti

Intotdeauna culorile ne binedispun, atata timp cat nu sunt in exces bineinteles. Fiind intr-un moment de plictiseala cand stateam si ma uitam aiurea la margelutele pe care tocmai le rasturnase si amestecase motanul meu "Pruna", in loc sa ma enervez la culme, chiar i-am fost recunoscatoare ca asa mi-a venit ideea colierului de mai jos.Am folosit (adica mi-a amestecat motanul) margele Toho triunghiulare, rotunde si cateva hexagonale, cele albe fiind transparente cu miez argintiu iar cele colorate sunt unele mate, altele lucioase, partea centrala a colierului fiind  lucrata in tehnica peyote. Si iata ce a iesit din colaborarea mea cu motanul...
Pret: 45 lei


......si vinovatul Pruna, dormind relaxat si jegos evident!